Her har du bagsiden af omslaget:

Her har du mig…..  
   

Som rejseleder 23 år gammel

Her 75 årig med forfatter-debut

Jeg har i denne bog forsøgt at beskrive, hvordan livet var som rejseleder i den  mest hektiske periode i slutningen af tresserne og begyndelsen af halvfjerdserne.

Der er ikke meget man kan genkende fra den gang og til nu; men det gør ikke tiden mindre farverig. I dag har bureauerne faktisk de hoteller, de sælger. For mange gæster var det dengang deres første charterrejse. Man havde sparet op i lang tid og forventningerne var høje. For høje.

I min bog kan du læse om, hvordan vi som rejseledere tacklede Militærkuppet i Grækenland, hvordan vi lærte sprog ved at se gamle danske film i spanske biografer,   og hvordan vi skaffede os en rimelig indkomst i form af provisioner fra de butikker,    vi sendte gæsterne til.

Jeg prøver at beskrive vanvittige situationer, som dødsfald, "halve damer" og ikke mindst det glade rejselederliv, før aids blev opfundet. Og bævlet, man havde, når bureauet gik konkurs. Der var endnu igen Rejsegarantifond.

Jeg tror nutidens turister eller rejseledere vil have svært ved at forstå den tid, men forhåbentlig føle sig godt underholdt.

Bogen kan bestilles ved at sende en mail til:  info@rejseleder66.dk
Husk at notere navn og adresse, så jeg kan sende den.

Selve bogen koster 150,- kr.; men den er helt gal med PostNord:
De skal have 60,- kr i porto. Man kan sende 3 bøger for samme pris; men hvem har brug for 3 ens bøger ?
Bor du i nærheden af Frederiksberg, kan du hente den hos mig og spare portoen. Men ring i forvejen, så jeg er hjemme...

Betaling kan ske til konto i Nordea:  2107 - 6289 344 665